Διοργάνωση δράσεων ενδοσχολικής επιμόρφωσης εκπαιδευτικών Μουσικού Σχολείου Άμφισσας

Το Μουσικό Σχολείο Άμφισσας με χαρά ανακοινώνει τη διοργάνωση δράσεων επιμόρφωσης για τους εκπαιδευτικούς στο χώρο του σχολείου μας. Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης επαγγελματικής ανάπτυξης, θα πραγματοποιηθεί επιμόρφωση διάρκειας 12 ωρών με σκοπό τον εμπλουτισμό των γνώσεων και την αναβάθμιση των δεξιοτήτων μας στον τομέα της εκπαίδευσης.

Η επιμόρφωση θα έχει χαρακτήρα βιωματικών εργαστηρίων και συζήτησης και θα επικεντρωθεί σε 3 κύριες θεματικές: Θέματα Ψυχικής Υγείας στο σχολικό περιβάλλον, Ισορροπία και Όρια στην Τάξη , Πρόληψη και Αντιμετώπιση του Σχολικού Εκφοβισμού

Εισηγητές των συναντήσεων θα είναι ο κ Δημήτρης Κυριαζής, Ψυχίατρος, Παιδοψυχίατρος και Ψυχαναλυτής και ο κ. Νίκος Λάιος, κοινωνικός ανθρωπολόγος από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Φωκίδας.

Ακολουθεί το πρόγραμμα συναντήσεων:

  • Σάββατο 15 Ιουνίου, 19.00 – 22.00 (Θέματα Ψυχικής Υγείας στο σχολικό περιβάλλον, Δημήτρης Κυριαζής)
  • Τετάρτη 19 Ιουνίου, 11:00 – 13:00 (Ισορροπία και Όρια στην Τάξη, Νίκος Λάιος)
  • Πέμπτη 20 Ιουνίου, 11:00 – 14:00 (Ισορροπία και Όρια στην Τάξη, Νίκος Λάιος)
  • Τρίτη 25 Ιουνίου, 11:00 – 13:00 (Πρόληψη και Αντιμετώπιση Σχολικού Εκφοβισμού, Νίκος Λάιος)
  • Πέμπτη 27 Ιουνίου, 11:00 – 14:00 (Πρόληψη και Αντιμετώπιση Σχολικού Εκφοβισμού, Νίκος Λάιος)

Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία, που στοχεύει στην ενίσχυση του παιδαγωγικού έργου μας και την καλύτερη στήριξη των μαθητών μας.

Η Συμβουλος Σχολικής Ζωής

Κυριαζή Γιούλη, ΠΕ0404