Ραδιοφωνικός Όμιλος Μουσικού Σχολείου Άμφισσας

Το Μουσικό Σχολείο Άμφισσας παρουσιάζει…. τον Ραδιοφωνικό του Όμιλο

Οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Άμφισσας με ενθουσιασμό αγκάλιασαν το πρόγραμμα του Ραδιοφωνικού Ομίλου, που συντονίζει η εκπαιδευτικός Χρυσαφούλα Μαρδάκη με τη βοήθεια της κ. Πηνελόπης Οικονόμου και της κ.  Ευαγγελίας Χρυσικοπούλου. Σε αυτόν εκφράζουν με πολύπλευρο τρόπο τα ενδιαφέροντα και τις αναζητήσεις τους και εκπλήσσουν  θετικά την σχολική μας κοινότητα με τις πρωτοβουλίες και την τόλμη τους.

Η δημοσιογραφική ομάδα του Ομίλου ετοιμάζει μια σειρά συνεντεύξεων με διακεκριμένους καλλιτέχνες για την παραγωγή ραδιοφωνικών εκπομπών με τον τίτλο «Καλλιτεχνικές διαδρομές». Οι ραδιοφωνικές εκπομπές πρόκειται να αναρτηθούν στην πλατφόρμα  της κοινότητας του European School Radio .

Τις «Καλλιτεχνικές διαδρομές» εγκαινιάζει η Μαρία Φαραντούρη,  που με χαρά αποδέχθηκε την πρόσκληση του Ραδιοφωνικού Ομίλου. Παραχώρησε μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης για τη μεγάλη της διαδρομή τόσο στον ελληνικό όσο και τον διεθνή χώρο, τα μελλοντικά της σχέδια αλλά και τις απόψεις της για τον ρόλο της τέχνης και της μουσικής στη σύγχρονη ζωή. Η εγκαρδιότητα, η απλότητα και η καλοσύνη της μας κέρδισαν όλους!

Τη συνέντευξη πραγματοποίησαν οι μαθητές Παύλος Ζιακόπουλος, Μαριαλένα Καραβά, Κατερίνα Κυριαζή και Άσπα Σκανδάλη.

Μείνετε συντονισμένοι αναμένοντας τις νέες δημοσιογραφικές επιτυχίες του Ραδιοφωνικού μας Ομίλου!!!